- 5 resultados
menor preço: € 50,39, preço mais alto: € 70,64, preço médio: € 60,23
1
Encomendar
no/na alibris.co.uk
€ 51,63
EncomendarLink patrocinado
Lynch, Francis T.:

Book of Yields Accuracy in Food Costing and Purchasing - Livro de bolso

2010, ISBN: 9780470197493

Spiralbound, D'occasion, bon état, All orders ship SAME or NEXT business day. Expedited shipments will be received in 1-5 business days within the United States. We proudly ship to APO/FP… mais…

Custos de envio:mais custos de envio Grandview Hts, OH, TextbookRush
2
Encomendar
no/na alibris.co.uk
€ 61,86
EncomendarLink patrocinado

Francis T. Lynch:

The Book of Yields - Livro de bolso

2001, ISBN: 9780470197493

Softcover, PLEASE NOTE, WE DO NOT SHIP TO DENMARK. New Book. Shipped from UK in 4 to 14 days. Established seller since 2000. Please note we cannot offer an expedited shipping service from… mais…

Custos de envio:mais custos de envio Fairford, GLOUCESTERSHIRE, Books2anywhere
3
Das Buch der Erträge Genauigkeit in der Lebensmittelkosten und Einkauf
Encomendar
no/na ebay.ch
CHF 49,19
(aproximadamente € 50,39)
Envio: € 17,021
EncomendarLink patrocinado
Das Buch der Erträge Genauigkeit in der Lebensmittelkosten und Einkauf - livro usado

ISBN: 0470197498

Accuracy in Food Costing and Purchasing. The Book of Yields. - Great overall condition. No major blemishes. No writing. Very Good, Festpreisangebot, [LT: FixedPrice], [PU: Wiley]

100.0. Custos de envio:Versand zum Fixpreis, 125** Highland. (EUR 17.02) trueoakbooks
4
Encomendar
no/na alibris.co.uk
€ 70,64
EncomendarLink patrocinado
Lynch, Francis T.:
The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing - Livro de bolso

2010, ISBN: 9780470197493

Spiralbound, Nouveau livre, Ships in a BOX from Central Missouri! UPS shipping for most packages, (Priority Mail for AK/HI/APO/PO Boxes)., [PU: Wiley]

Custos de envio:mais custos de envio Columbia, MO, SurplusTextSeller
5
Encomendar
no/na AbeBooks.fr
€ 66,64
Envio: € 27,411
EncomendarLink patrocinado
Lynch, Francis T.:
The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing - Livro de bolso

2010, ISBN: 0470197498

[EAN: 9780470197493], Nouveau livre, [SC: 27.41], [PU: Wiley], Special order direct from the distributor, Books

CDN - NEW BOOK. Custos de envio: EUR 27.41 Russell Books, Victoria, BC, Canada [337725] [Note: 5 (sur 5)]

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
The Book of Yields

The only product with yield information for more than 1,000 raw food ingredients, The Book of Yields, Eighth Edition is the chef's best resource for planning, costing, and preparing food more quickly and accurately. Now revised and updated in a new edition, this reference features expanded coverage while continuing the unmatched compilation of measurements, including weight-to-volume equivalents, trim yields, and cooking yields. With helpful worksheets; a clear organisation by food type; and a convenient, durable comb binding, The Book of Yields, Eighth Edition is a must-have culinary resource.

Dados detalhados do livro - The Book of Yields


EAN (ISBN-13): 9780470197493
ISBN (ISBN-10): 0470197498
Livro de bolso
Ano de publicação: 2010
Editor/Editora: John Wiley & Sons Inc
297 Páginas
Peso: 0,753 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2012-01-24T18:02:02+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-06-17T04:08:41+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 0470197498

Número ISBN - Ortografia alternativa:
0-470-19749-8, 978-0-470-19749-3
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: lynch, francis, chef
Título do livro: purchasing, book, the yield, food


Dados da editora

Autor: Francis T. Lynch
Título: The Book of Yields - Accuracy in Food Costing and Purchasing
Editora: John Wiley & Sons
320 Páginas
Ano de publicação: 2011-01-28
Peso: 0,757 kg
Língua: Inglês
179,00 € (DE)
223mm x 277mm x 16mm

BC; Paperback; Hardcover, Softcover / Wirtschaft/Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Hospitality Accounting; Gastronomie; Rechnungswesen im Hotel- u. Gaststättengewerbe; Hospitality; Rechnungswesen im Hotel- u. Gaststättengewerbe; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:"; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";} PART I * Chapter 1: Dry Herbs and Spices and Fresh Herbs * Chapter 2: Produce * Chapter 3: Starchy Food * Chapter 4: Baking Items * Chapter 5: Fats, Oils, and Condiments * Chapter 6: Liquids * Chapter 7: Dairy * Chapter 8: Beverages * Chapter 9: Meats * Chapter 10: Seafood * Chapter 11: Poultry * Chapter 12: The Proper Use Of Cans, Scoops, Hotel Pans, and Sheet Trays In Costing * Chapter 13: Measurement Conversion * Chapter 14: Simple Formulas * Chapter 15: Standard Portion Sizes PART II * The Workbook * Price Lists * Costing Worksheet * Guide to Using the Costing Worksheets * Purchasing Worksheet * Guide to Using the Purchasing Worksheets * Overview

Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:

Último livro semelhante:
9781118137710 Book of Yields (Francis T. Lynch)


< Para arquivar...