ISBN: 9780854047000
Food macromolecules play a crucial role in the formulation of a wide range of food products such as beverages, bread, cheese, dressings, desserts, ice-cream, and spreads. This book presen… mais…
Indigo.ca new in stock. Custos de envio:zzgl. Versandkosten., mais custos de envio Details... |
1995, ISBN: 9780854047000
Edição encadernada
Editor: Dickinson, Eric, Editor: Lorient, D, Royal Society of Chemistry, Hardcover, Auflage: 1, 380 Seiten, Publiziert: 1995-12-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: No, 1.05… mais…
amazon.com Amazon.com Custos de envio:Usually ships within 2 to 3 days. Lieferung von Amazon., mais custos de envio Details... |
1995, ISBN: 085404700X
Edição encadernada
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], 1st edition. 380 pages. 8.98x6.30x1.97 inches. In Stock., Books
AbeBooks.de Revaluation Books, Exeter, United Kingdom [2134736] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Custos de envio: EUR 11.66 Details... |
1995, ISBN: 085404700X
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], PRINT ON DEMAND Book; New; Fast Shipping from the UK., Books
AbeBooks.de Ria Christie Collections, Uxbridge, United Kingdom [59718070] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Custos de envio: EUR 1.74 Details... |
ISBN: 9780854047000
Food Macromolecules and Colloids Hardcover New Books, Royal Society of Chemistry
Knetbooks.com new in stock. Custos de envio:plus shipping costs., mais custos de envio Details... |
ISBN: 9780854047000
Food macromolecules play a crucial role in the formulation of a wide range of food products such as beverages, bread, cheese, dressings, desserts, ice-cream, and spreads. This book presen… mais…
1995, ISBN: 9780854047000
Edição encadernada
Editor: Dickinson, Eric, Editor: Lorient, D, Royal Society of Chemistry, Hardcover, Auflage: 1, 380 Seiten, Publiziert: 1995-12-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: No, 1.05… mais…
1995
ISBN: 085404700X
Edição encadernada
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], 1st edition. 380 pages. 8.98x6.30x1.97 inches. In Stock., Books
1995, ISBN: 085404700X
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], PRINT ON DEMAND Book; New; Fast Shipping from the UK., Books
ISBN: 9780854047000
Food Macromolecules and Colloids Hardcover New Books, Royal Society of Chemistry
Dados bibliográficos do melhor livro correspondente
Autor: | |
Título: | |
Número ISBN: |
Dados detalhados do livro - Food Macromolecules and Colloids (Special Publications)
EAN (ISBN-13): 9780854047000
ISBN (ISBN-10): 085404700X
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 1995
Editor/Editora: Royal Society of Chemistry
380 Páginas
Língua: eng/Englisch
Livro na base de dados desde 2008-01-11T16:45:07+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-07-18T08:03:17+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 085404700X
Número ISBN - Ortografia alternativa:
0-85404-700-X, 978-0-85404-700-0
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: michael baker, dickinson, society
Título do livro: macromolecules, marketing, tissue engineering
Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:
Último livro semelhante:
9781847550873 Food Macromolecules and Colloids (Eric Dickinson, D Lorient)
< Para arquivar...