- 5 resultados
menor preço: € 2,45, preço mais alto: € 32,71, preço médio: € 13,65
1
Encomendar
no/na alibris.com
$ 23,64
(aproximadamente € 21,30)
Envio: € 3,601
EncomendarLink patrocinado
Peter Rainsford, David H. Bangs Jr:

The Restaurant Planning Guide: Starting and Managing a Successful Restaurant - Livro de bolso

2004, ISBN: 9781574100266

Paperback, **Simply Brit** Shipped with Premium postal service within 24 hours from the UK with impressive delivery time. We have dispatched from our book depository; items of good condit… mais…

Custos de envio: EUR 3.60 Milton Keynes, Buckinghamshire, Brit Books
2
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 2,62
(aproximadamente € 2,45)
Envio: € 2,811
EncomendarLink patrocinado

Peter Rainsford, David H. Bangs:

Restaurant Planning Guide - Livro de bolso

ISBN: 9781574100266

Kaplan Business. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex li… mais…

Custos de envio: EUR 2.81 Discover Books
3
Encomendar
no/na alibris.com
$ 5,59
(aproximadamente € 5,04)
Envio: € 3,601
EncomendarLink patrocinado
Rainsford, Peter, Bangs, David H.:
Restaurant Planning Guide - Livro de bolso

1996

ISBN: 9781574100266

paperback, Connecting readers with great books since 1972! Used books may not include companion materials, and may have some shelf wear or limited writing. We ship orders daily and Custom… mais…

Custos de envio: EUR 3.60 Dallas, TX, HPB-Diamond
4
Encomendar
no/na alibris.com
$ 7,47
(aproximadamente € 6,76)
Envio: € 3,611
EncomendarLink patrocinado
Bangs, David H., Rainsford, Peter:
Restaurant Planning Guide - Livro de bolso

1996, ISBN: 9781574100266

paperback, Connecting readers with great books since 1972! Used books may not include companion materials, and may have some shelf wear or limited writing. We ship orders daily and Custom… mais…

Custos de envio: EUR 3.61 Dallas, TX, Half Price Books Inc
5
Restaurant Planning Guide - Rainsford, Peter
Encomendar
no/na AbeBooks.com
$ 36,29
(aproximadamente € 32,71)
Envio: € 4,251
EncomendarLink patrocinado
Rainsford, Peter:
Restaurant Planning Guide - Livro de bolso

1996, ISBN: 1574100262

[EAN: 9781574100266], New book, [PU: Kaplan Business], Books

NEW BOOK. Custos de envio: EUR 4.25 Butterfly Books, San Clemente, CA, U.S.A. [84948329] [Rating: 5 (of 5)]

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
Restaurant Planning Guide

Restaurants are one of the most frequently started small businesses, yet have one of the highest failure rates. Survivors need a powerful strategic advantage: a sound business plan. "The Restaurant Planning Guide" shows how to control costs, establish menu prices, and implement systems for purchasing, receiving and production.

Dados detalhados do livro - Restaurant Planning Guide


EAN (ISBN-13): 9781574100266
ISBN (ISBN-10): 1574100262
Livro de bolso
Ano de publicação: 1996
Editor/Editora: UPSTART PUB CO
160 Páginas
Peso: 0,390 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2007-10-25T13:18:52+01:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2024-02-06T01:35:18+00:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 1574100262

Número ISBN - Ortografia alternativa:
1-57410-026-2, 978-1-57410-026-6
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: peter david, bang, peters, bangs
Título do livro: restaurant guide


Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:

Último livro semelhante:
9780936894355 The Restaurant Planning Guide: Starting and Managing a Successful Restaurant (Peter Rainsford)


< Para arquivar...