- 5 resultados
menor preço: € 0,90, preço mais alto: € 18,59, preço médio: € 6,77
1
Introductory Foods by Marion, Scheule, Barbara Bennion - Marion, Scheule, Barbara Bennion
Encomendar
no/na BetterWorldBooks.com
€ 4,23
EncomendarLink patrocinado
Marion, Scheule, Barbara Bennion:

Introductory Foods by Marion, Scheule, Barbara Bennion - livro usado

ISBN: 9780132339261

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the … mais…

used in stock. Custos de envio:zzgl. Versandkosten., mais custos de envio
2
Introductory Foods by Marion  Bennion - Marion  Bennion
Encomendar
no/na BetterWorldBooks.com
€ 4,04
EncomendarLink patrocinado

Marion Bennion:

Introductory Foods by Marion Bennion - livro usado

ISBN: 9780132339261

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the … mais…

used in stock. Custos de envio:zzgl. Versandkosten., mais custos de envio
3
Introductory Foods - Marion Bennion; Barbara Scheule
Encomendar
no/na Thriftbooks.com
$ 7,24
(aproximadamente € 6,11)
EncomendarLink patrocinado
Marion Bennion; Barbara Scheule:
Introductory Foods - livro usado

ISBN: 0132339269

This text focuses on the 'how's and why's' of food preparation by emphasizing a food science perspective. It integrates discussion of food preparation, food science and food technology to… mais…

  - used. Custos de envio:zzgl. Versandkosten., mais custos de envio
4
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 1,00
(aproximadamente € 0,90)
Envio: € 13,481
EncomendarLink patrocinado
Marion Bennion, Barbara Scheule:
Introductory Foods - encadernado, livro de bolso

ISBN: 9780132339261

Prentice Hall. Hardcover. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex libr… mais…

Custos de envio: EUR 13.48 Discover Books
5
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 20,99
(aproximadamente € 18,59)
Envio: € 19,181
EncomendarLink patrocinado
Bennion, Marion; Scheule Ph.D. RD, Barbara:
Introductory Foods - encadernado, livro de bolso

ISBN: 9780132339261

Pearson. Hardcover. 0132339269 Like New and in great condition with no missing or damaged pages. Need it urgently? Upgrade to Expedited. In stock and we ship daily on weekdays & Satur… mais…

Custos de envio: EUR 19.18 Textbookplaza

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
Introductory Foods

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the beginner, it provides clear, straightforward explanations of all of the basic principles of food preparation. It treats the chemistry involved in a way that is non-threatening and does not interfere with the flow of the book. The first part covers basic principles, preparing the way for discussions in subsequent chapters. The new edition encompasses the latest information on technological advances in food preparation and processing. It also deals with the effect of shifting demographics on food trends, and the increasing body of knowledge available to the general populace about nutrition.

Dados detalhados do livro - Introductory Foods


EAN (ISBN-13): 9780132339261
ISBN (ISBN-10): 0132339269
Livro de capa dura
Ano de publicação: 2009
Editor/Editora: Prentice Hall
677 Páginas
Peso: 1,814 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2008-03-16T13:05:42+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-07-28T21:26:15+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9780132339261

Número ISBN - Ortografia alternativa:
0-13-233926-9, 978-0-13-233926-1
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: scheule, bennion, marion
Título do livro: foods, marion


Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:

Último livro semelhante:
9780132739276 Introductory Foods (Barbara Scheule; Marion Bennion)


< Para arquivar...