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Savory Sweets - Amy Felder
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Amy Felder:

Savory Sweets - novo libro

ISBN: 9780470079683

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Amy Felder CEPC:

Savory Sweets: From Ingredients to Plated Desserts - novo libro

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Savory Sweets - novo libro

2007

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Savory Sweets - novo libro

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Felder, Amy:
Savory Sweets - novo libro

ISBN: 9780470079683

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Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
Savory Sweets
Autor:
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Dados detalhados do livro - Savory Sweets


EAN (ISBN-13): 9780470079683
Ano de publicação: 3
Editor/Editora: John Wiley & Sons, Inc.

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Número ISBN/EAN: 9780470079683

Número ISBN - Ortografia alternativa:
978-0-470-07968-3
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: felder
Título do livro: sweets


Dados da editora

Autor: Amy Felder
Título: Savory Sweets - From Ingredients to Plated Desserts
Editora: Wiley; John Wiley & Sons
272 Páginas
Ano de publicação: 2007-06-21
Língua: Inglês
103,99 € (DE)
Not available (reason unspecified)

EA; E107; E-Book; Nonbooks, PBS / Ratgeber/Essen, Trinken/Backen; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Bäckerei u. Konditorei; Dessert; Hospitality; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Professional Baking & Pastry; Bäckerei u. Konditorei; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe; BC

Introduction. Part 1: Vocabulary of Flavor. Chapter 1: The Nature of Taste. Chapter 2: Flavor Profile. Chapter 3: Plate Profile. Part 2:Mechanics of Flavor. Chapter 4: Cooking Methods and Culinary Techniques. Chapter 5: Sauce Work. Chapter 6: Texture and Flavor. Part 3: Constituents of Flavor. Chapter 7: Vegetables. Chapter 8: Herbs and Spices. Chapter 9: Dairy. Chapter 10: Pantry Ingredients. Part 4: Works of Flavor. Chapter 11: Plated Desserts. Appendix. Bibliography. Index.

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