ISBN: 9780520255227
Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati—pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This beautiful volume i… mais…
BarnesandNoble.com new in stock. Custos de envio:zzgl. Versandkosten., mais custos de envio Details... |
2009, ISBN: 0520255224
[EAN: 9780520255227], Gebraucht, sehr guter Zustand, [SC: 3.45], [PU: -], Encyclopedia of Pasta (California Studies in Food & Culture) (California Studies in Food and Culture) This book i… mais…
ZVAB.com AwesomeBooks, Wallingford, United Kingdom [51737811] [Rating: 5 (von 5)] NOT NEW BOOK. Custos de envio: EUR 3.45 Details... |
Encyclopedia of Pasta (California Studies in Food & Culture) (California Studies in Food and Culture): Volume 26 - encadernado, livro de bolso
2009, ISBN: 9780520255227
University of California Press, Hardcover, Auflage: Illustrated, 400 Seiten, Publiziert: 2009-10-02T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 9780520255227, 0.73 kg, Verkaufsrang: 1… mais…
amazon.co.uk ~~V KING~~ Custos de envio:Usually dispatched within 2 to 3 weeks. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.52) Details... |
Encyclopedia of Pasta (Volume 26) (California Studies in Food and Culture) - encadernado, livro de bolso
2009, ISBN: 9780520255227
University of California Press, 2009-10-15. Hardcover. New., University of California Press, 2009-10-15, 6
Biblio.com |
ISBN: 9780520255227
Find Encyclopedia of Pasta by Oretta Zanini De Vita in Hardcover and other formats in Cooking > Specific Ingredients - Pasta. Cooking 9780520255227, University of California Press
Booksamillion.com new in stock. Custos de envio:plus shipping costs., mais custos de envio Details... |
ISBN: 9780520255227
Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati—pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This beautiful volume i… mais…
2009, ISBN: 0520255224
[EAN: 9780520255227], Gebraucht, sehr guter Zustand, [SC: 3.45], [PU: -], Encyclopedia of Pasta (California Studies in Food & Culture) (California Studies in Food and Culture) This book i… mais…
no/na amazon.co.uk
Encyclopedia of Pasta (California Studies in Food & Culture) (California Studies in Food and Culture): Volume 26 - encadernado, livro de bolso
2009
ISBN: 9780520255227
University of California Press, Hardcover, Auflage: Illustrated, 400 Seiten, Publiziert: 2009-10-02T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 9780520255227, 0.73 kg, Verkaufsrang: 1… mais…
ISBN: 9780520255227
Find Encyclopedia of Pasta by Oretta Zanini De Vita in Hardcover and other formats in Cooking > Specific Ingredients - Pasta. Cooking 9780520255227, University of California Press
Dados bibliográficos do melhor livro correspondente
Autor: | |
Título: | |
Número ISBN: |
Dados detalhados do livro - Encyclopedia of Pasta (California Studies in Food & Culture) (California Studies in Food and Culture): Volume 26
EAN (ISBN-13): 9780520255227
ISBN (ISBN-10): 0520255224
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 2009
Editor/Editora: University of California Press
374 Páginas
Peso: 0,726 kg
Língua: eng/Englisch
Livro na base de dados desde 2007-09-04T09:39:04+01:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2024-04-18T05:28:10+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9780520255227
Número ISBN - Ortografia alternativa:
0-520-25522-4, 978-0-520-25522-7
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: oretta zanini vita, carol field, oretta zannini, marco polo
Título do livro: pasta pizza nudeln italien, encyclopedia culture, columbia encyclopedia, encyclopedia openings, food and culture, food studies
Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:
Último livro semelhante:
9780520322752 Encyclopedia of Pasta Oretta Zanini De Vita Author (Zanini De Vita, Oretta)
< Para arquivar...