- 5 resultados
menor preço: € 235,57, preço mais alto: € 336,71, preço médio: € 281,37
1
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra
Encomendar
no/na lehmanns.de
€ 296,15
EncomendarLink patrocinado
Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra:

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - encadernado, livro de bolso

2008, ISBN: 9781420045314

Buch, Hardcover, Muscle foods include a wide range of processed meats and poultry, and therefore represent an important percentage of total worldwide food consumption. The sheer volume of… mais…

Custos de envio:Does not ship to your country., mais custos de envio
2
Encomendar
no/na alibris.com
$ 270,36
(aproximadamente € 241,46)
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado

Nollet, Leo M L (Editor), and Toldra, Fidel (Editor):

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - encadernado, livro de bolso

2008, ISBN: 9781420045314

Hard cover, Fine., Sewn binding. Paper over boards. 760 p. Contains: Illustrations, black & white, Tables, black & white, Figures. In Stock. 100% Money Back Guarantee. Brand New, Perfect … mais…

Custos de envio: EUR 0.00 Columbia, MD, GreatBookPricesLB2
3
Nollet, L: Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis
Encomendar
no/na amazon.de
€ 235,57
Envio: € 3,001
EncomendarLink patrocinado
Nollet, L: Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - encadernado, livro de bolso

2008

ISBN: 9781420045314

CRC Press, Gebundene Ausgabe, Auflage: Illustrated, 763 Seiten, Publiziert: 2008-11-03T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 3.2 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorie… mais…

IN - ÍndiaCustos de envio:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Prestivo2
4
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Nollet, Leo M.L. (Edited by)/ Toldra, Fidel (Edited by)
Encomendar
no/na AbeBooks.com
$ 377,01
(aproximadamente € 336,71)
Envio: € 12,861
EncomendarLink patrocinado
Nollet, Leo M.L. (Edited by)/ Toldra, Fidel (Edited by):
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - primeira edição

2008, ISBN: 1420045318

Edição encadernada

[EAN: 9781420045314], New book, [PU: CRC Pr I Llc], 1st edition. 760 pages. 10.24x7.28x1.77 inches. In Stock., Books

NEW BOOK. Custos de envio: EUR 12.86 Revaluation Books, Exeter, United Kingdom [2134736] [Rating: 5 (of 5)]
5
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra
Encomendar
no/na lehmanns.de
€ 296,95
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra:
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - encadernado, livro de bolso

2008, ISBN: 9781420045314

Buch, Hardcover, [PU: Crc Press Inc], Crc Press Inc, 2008

Custos de envio:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis

The Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis provides an overview of the analytical tools currently available for the analysis of meat and poultry products. This book describes the role of these techniques for processing control and evaluation of the final quality. It also presents analytical methodologies to assure the control of different safety concerns related to processing. The text covers technological quality aspects, such as physical sensors and additives; nutritional quality aspects, such as antioxidants and vitamins; sensory quality aspects, such as color, texture, and flavor; as well as safety aspects, such as spoilage detection, microbial foodborne pathogens, contaminants, and allergens.

Dados detalhados do livro - Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis


EAN (ISBN-13): 9781420045314
ISBN (ISBN-10): 1420045318
Livro de capa dura
Ano de publicação: 2008
Editor/Editora: Crc Press Inc
763 Páginas
Peso: 1,490 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2007-05-28T13:28:05+01:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2024-01-04T13:23:28+00:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9781420045314

Número ISBN - Ortografia alternativa:
1-4200-4531-8, 978-1-4200-4531-4
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: fidel, nollet, nollé, per leo, noll, told
Título do livro: processed meats, hand, meat


Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:

Último livro semelhante:
9781420045338 Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis (Belgium) Nollet Leo M.L. (University College Ghent; Spain) Toldra Fidel (Inst de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos)


< Para arquivar...