- 5 resultados
menor preço: € 60,09, preço mais alto: € 71,90, preço médio: € 66,74
1
Encomendar
no/na booklooker.de
€ 71,90
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Ahmad, Shakeel / Nadeem, Muhammad:

Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese - Livro de bolso

2015, ISBN: 9783659693816

[ED: Taschenbuch / Paperback], [PU: LAP Lambert Academic Publishing], Fatty acid composition of milk fat is characterized with higher proportions of saturated fatty acids. The increased k… mais…

  - Custos de envio:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Syndikat Buchdienst
2
Encomendar
no/na Dodax.de
€ 60,09
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado

Shakeel Ahmad:

Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese - novo libro

ISBN: 9783659693816

Fatty acid composition of milk fat is characterized with higher proportions of saturated fatty acids. The increased knowledge of nutrition related to health disparities associated with hi… mais…

  - Nr. 57d81645d9303508f0715797 Custos de envio:Versandkosten: 0.0 EUR, Lieferzeit: 6 Tage, DE. (EUR 0.00)
3
Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese als Buch von Shakeel Ahmad, Muhammad Nadeem - Shakeel Ahmad, Muhammad Nadeem
Encomendar
no/na Hugendubel.de
€ 64,90
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Shakeel Ahmad, Muhammad Nadeem:
Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese als Buch von Shakeel Ahmad, Muhammad Nadeem - encadernado, livro de bolso

ISBN: 9783659693816

Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese: Shakeel Ahmad, Muhammad Nadeem Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese: Shakeel Ahmad, Muhamma… mais…

  - No. 24142625 Custos de envio:, , DE (EUR 0.00)
4
Encomendar
no/na AbeBooks.de
€ 64,91
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Ahmad Shakeel; Nadeem Muhammad:
Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese - Livro de bolso

2015, ISBN: 3659693812

[EAN: 9783659693816], Neubuch, [PU: LAP Lambert Academic Publishing], This item is printed on demand for shipment within 3 working days.

  - NEW BOOK Custos de envio:Versandkostenfrei (EUR 0.00) English-Book-Service Mannheim, Mannheim, Germany [1048135] [Rating: 4 (von 5)]
5
Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese - Ahmad, Shakeel; Nadeem, Muhammad
Encomendar
no/na Achtung-Buecher.de
€ 71,90
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Ahmad, Shakeel; Nadeem, Muhammad:
Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese - novo libro

2015, ISBN: 3659693812

Kartoniert / Broschiert, mit Schutzumschlag neu, [PU:LAP Lambert Academic Publishing]

  - Custos de envio:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro

Dados detalhados do livro - Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese


EAN (ISBN-13): 9783659693816
ISBN (ISBN-10): 3659693812
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 2015
Editor/Editora: LAP Lambert Academic Publishing Mai 2015

Livro na base de dados desde 2015-12-02T00:16:09+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2018-12-21T01:02:26+00:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9783659693816

Número ISBN - Ortografia alternativa:
3-659-69381-2, 978-3-659-69381-6
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Título do livro: cheddar, what cheese, low fat


< Para arquivar...