- 5 resultados
menor preço: € 59,00, preço mais alto: € 59,00, preço médio: € 59,00
1
Encomendar
no/na booklooker.de
€ 59,00
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Amer, Abeer / Amer, Mohamed:

Production of natural food additives for using in dairy products - Use of biotechnology in production of natural food additives for using in fermented milk - Livro de bolso

2012, ISBN: 9783848437559

[ED: Taschenbuch / Paperback], [PU: LAP Lambert Academic Publishing], The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lactic acid bacteria tha… mais…

  - Custos de envio:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) Syndikat Buchdienst
2
Encomendar
no/na booklooker.de
€ 59,00
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado

Amer, Abeer / Amer, Mohamed:

Production of natural food additives for using in dairy products - Use of biotechnology in production of natural food additives for using in fermented milk - Livro de bolso

2012, ISBN: 9783848437559

[ED: Taschenbuch / Paperback], [PU: LAP Lambert Academic Publishing], The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lactic acid bacteria tha… mais…

Custos de envio:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Syndikat Buchdienst
3
Encomendar
no/na booklooker.de
€ 59,00
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Abeer Amer:
Production of natural food additives for using in dairy products - Livro de bolso

ISBN: 9783848437559

[ED: Taschenbuch], [PU: LAP Lambert Academic Publishing], Neuware - The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lactic acid bacteria that … mais…

  - Custos de envio:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) Rheinberg-Buch
4
Encomendar
no/na AbeBooks.de
€ 59,00
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Abeer Amer:
Production of natural food additives for using in dairy products - Livro de bolso

2012, ISBN: 3848437554

[EAN: 9783848437559], Neubuch, [PU: LAP Lambert Academic Publishing Sep 2012], Neuware - The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lacti… mais…

  - NEW BOOK Custos de envio:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Agrios-Buch, Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
5
Production of natural food additives for using in dairy products
Encomendar
no/na Dodax.de
€ 59,00
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Production of natural food additives for using in dairy products - novo libro

ISBN: 9783848437559

The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lactic acid bacteria that could potentially be used in food and dairy industries and many othe… mais…

Nr. Custos de envio:, Lieferzeit: 11 Tage, DE. (EUR 0.00)

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro

Dados detalhados do livro - Production of natural food additives for using in dairy products


EAN (ISBN-13): 9783848437559
ISBN (ISBN-10): 3848437554
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 2012
Editor/Editora: AV Akademikerverlag GmbH & Co. KG.

Livro na base de dados desde 2007-01-22T23:57:00+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2019-07-23T12:05:24+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9783848437559

Número ISBN - Ortografia alternativa:
3-8484-3755-4, 978-3-8484-3755-9
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: amer
Título do livro: food production


< Para arquivar...