- 5 resultados
menor preço: € 1,29, preço mais alto: € 103,00, preço médio: € 25,47
1
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 2,75
(aproximadamente € 2,33)
Envio: € 9,611
EncomendarLink patrocinado
Hudson, B.J.F.:

Developments in Food Proteins-3 (Developments Series) - encadernado, livro de bolso

1984, ISBN: 9780853342717

Academic Press Inc, 1982. Volume 4. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. In poor condition, suitable as a r… mais…

GBR, GBR - Custos de envio: EUR 9.61 Anybook Ltd, Anybook Ltd
2
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 1,41
(aproximadamente € 1,29)
Envio: € 20,061
EncomendarLink patrocinado

B. J. F. Hudson:

Developments in Food Proteins-3 (Developments Series) - encadernado, livro de bolso

1984, ISBN: 9780853342717

Elsevier Applied Science, 1984. *Price HAS BEEN REDUCED by 10% until Monday, June 19th (weekend sale item)* 304 pp., illustrations, tables, hardcover, ex library, else text and binding … mais…

Custos de envio: EUR 20.06 Zubal Books
3
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)
Encomendar
no/na amazon.co.uk
£ 14,19
(aproximadamente € 16,61)
Envio: € 5,621
EncomendarLink patrocinado
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES) - encadernado, livro de bolso

1984

ISBN: 9780853342717

Editor: Hudson, B. J. F. Elsevier Applied Science, Hardcover, Publiziert: 1984-07-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.23 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Industrial Chemi… mais…

Gut Custos de envio:In stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.62) Absolute Bliss Books
4
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)
Encomendar
no/na amazon.com
$ 112,95
(aproximadamente € 103,00)
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES) - encadernado, livro de bolso

1984, ISBN: 9780853342717

Editor: Hudson, B. J. F. Elsevier Applied Science, Hardcover, Publiziert: 1984T, Produktgruppe: Book, 0.23 kg, Engineering & Transportation, Subjects, Books, Food Science, Agricultural Sc… mais…

Custos de envio:Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your account will only be charged when we ship the item. Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.com
5
Developments in Food Proteins
Encomendar
no/na AbeBooks.com
$ 4,50
(aproximadamente € 4,10)
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Developments in Food Proteins - encadernado, livro de bolso

1984, ISBN: 0853342717

[EAN: 9780853342717], Used, good, [PU: Elsevier], Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages., Books

NOT NEW BOOK. Custos de envio:Free shipping. (EUR 0.00) Better World Books, Mishawaka, IN, U.S.A. [51315977] [Rating: 5 (of 5)]

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro

Dados detalhados do livro - Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)


EAN (ISBN-13): 9780853342717
ISBN (ISBN-10): 0853342717
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 1984
Editor/Editora: Elsevier Applied Science

Livro na base de dados desde 2008-02-20T10:43:22+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-06-18T04:11:16+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 0853342717

Número ISBN - Ortografia alternativa:
0-85334-271-7, 978-0-85334-271-7
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: hudson
Título do livro: developments developments proteins series food


Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:

Último livro semelhante:
9780853344124 Developments in Food Proteins (B.J.F. Hudson)


< Para arquivar...