- 5 resultados
menor preço: € 102,57, preço mais alto: € 256,51, preço médio: € 169,57
1
Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches
Encomendar
no/na amazon.de
€ 119,19
Envio: € 3,001
EncomendarLink patrocinado

Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches - encadernado, livro de bolso

2007, ISBN: 9781560221449

CRC Press Inc, Gebundene Ausgabe, Auflage: Illustrated, 214 Seiten, Publiziert: 2007-07-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.15 kg, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Business & Karr… mais…

Gebraucht, wie neu. Custos de envio:Gewöhnlich versandfertig in 9 bis 10 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) SuperBookDealsDE
2
Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches - Reynolds, Dennis, Namasivayam, Karthikeyan
Encomendar
no/na amazon.co.uk
£ 85,65
(aproximadamente € 102,57)
Envio: € 5,751
EncomendarLink patrocinado

Reynolds, Dennis, Namasivayam, Karthikeyan:

Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches - primeira edição

2007, ISBN: 9781560221449

Edição encadernada

CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 214 Seiten, Publiziert: 2007-05-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.52 kg, Human Resources Management, Human Resources, Management, Business, Finance & … mais…

Custos de envio:Usually dispatched within 3 to 4 days. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.75) Book Depository
3
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 156,34
(aproximadamente € 136,58)
Envio: € 12,281
EncomendarLink patrocinado
Reynolds, Dennis, Ph.D. (Editor)/ Namasivayam, Karthik, Ph.D. (Editor):
Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches - encadernado, livro de bolso

2007

ISBN: 9781560221449

Food Products Pr, 2007. Hardcover. New. 1st edition. 214 pages. 8.75x6.25x0.75 inches., Food Products Pr, 2007, 6

Custos de envio: EUR 12.28 Revaluation Books
4
Encomendar
no/na alibris.co.uk
€ 256,51
EncomendarLink patrocinado
Dennis Reynolds [Editor]; Karthik Namasivayam [Editor];:
Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches - encadernado, livro de bolso

2007, ISBN: 9781560221449

Hardcover, Neubuch, Size: 8x6x0; New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!, [PU: CRC Press]

Custos de envio:mais custos de envio North Las Vegas, NV, GridFreed
5
Human Resources in the Foodservice Industry - Dennis Reynolds
Encomendar
no/na Rakuten.fr
€ 232,99
Envio: € 11,001
EncomendarLink patrocinado
Dennis Reynolds:
Human Resources in the Foodservice Industry - novo libro

ISBN: 9781560221449

Livre

1 Offers. Custos de envio:France. (EUR 11.00) Priceminister

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches

Organizational behavior and human resource management are fundamental aspects in the profitability of any foodservice business. Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches examines the latest research critical in understanding individual behavior and group dynamics. This resource provides researchers and practitioners with a clear view of human capital in a competitive global marketplace-with various possible managerial solutions to increase efficiency, employee and consumer satisfaction, and organizational success. Researchers from around the world and diverse backgrounds discuss up-to-date empirical research, unique insights, and effective management strategies.

Dados detalhados do livro - Human Resources in the Foodservice Industry: Organizational Behavior Management Approaches


EAN (ISBN-13): 9781560221449
ISBN (ISBN-10): 1560221445
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 2007
Editor/Editora: Reynolds, Dennis, Ph.D. Namasivayam, Karthik, Ph.D. CRC Press Inc
214 Páginas
Peso: 0,535 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2008-02-14T12:21:52+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-08-02T19:59:37+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 1560221445

Número ISBN - Ortografia alternativa:
1-56022-144-5, 978-1-56022-144-9
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: reynolds, dennis taylor
Título do livro: human resources management, management organizational behavior, organizational behavior approach


< Para arquivar...