- 5 resultados
menor preço: € 33,99, preço mais alto: € 49,00, preço médio: € 43,39
1
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Adeel Javed, Muhammad;Masud, Tariq
Encomendar
no/na booklooker.de
€ 33,99
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Adeel Javed, Muhammad;Masud, Tariq:

Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Livro de bolso

2011, ISBN: 9783639330380

[ED: Softcover], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], Dahi is the most popular fermented dairy product of Indo-Pak Subcontinent. It contains a variety of fermenting microorganisms particularly be… mais…

Custos de envio:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Muhammad Adeel Javed
Encomendar
no/na booklooker.de
€ 49,00
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado

Muhammad Adeel Javed:

Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Livro de bolso

ISBN: 9783639330380

[ED: Taschenbuch], [PU: VDM Verlag], Neuware - Dahi is the most popular fermented dairy product of Indo-Pak Subcontinent. It contains a variety of fermenting microorganisms particularly b… mais…

  - Custos de envio:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) Mein Buchshop
3
Encomendar
no/na AbeBooks.de
€ 49,00
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Muhammad Adeel Javed:
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Livro de bolso

2011

ISBN: 3639330382

[EAN: 9783639330380], Neubuch, [PU: VDM Verlag Feb 2011], Neuware - Dahi is the most popular fermented dairy product of Indo-Pak Subcontinent. It contains a variety of fermenting microorg… mais…

  - NEW BOOK Custos de envio:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Agrios-Buch, Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
4
Partial Characterization of Enterocin AJ01 als Buch von Muhammad Adeel Javed, Tariq Masud - Muhammad Adeel Javed, Tariq Masud
Encomendar
no/na Hugendubel.de
€ 48,99
EncomendarLink patrocinado
Muhammad Adeel Javed, Tariq Masud:
Partial Characterization of Enterocin AJ01 als Buch von Muhammad Adeel Javed, Tariq Masud - encadernado, livro de bolso

ISBN: 9783639330380

Partial Characterization of Enterocin AJ01:Isolation of Enterocin Producing Enterococcus faecium Strains from Dahi, a Fermented Milk Product of Indo-Pak Subcontinent Muhammad Adeel Javed,… mais…

  - No. 14550057 Custos de envio:zzgl. Versandkosten, mais custos de envio
5
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Muhammad Adeel Javed Tariq Masud
Encomendar
no/na booklooker.de
€ 35,95
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Muhammad Adeel Javed Tariq Masud:
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - primeira edição

2011, ISBN: 9783639330380

Edição encadernada

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: VDM Verlag Dr. Mueller], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Autor/Autorin: Adeel Javed Mu… mais…

Custos de envio:Geen verzendingskosten. (EUR 0.00) Moluna GmbH

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
Partial Characterization of Enterocin AJ01

Dahi is the most popular fermented dairy product of Indo-Pak Subcontinent. It contains a variety of fermenting microorganisms particularly belong to genera of Lactic Acid Bacteria. A lot of research work has been carried out on the isolation of bacteriocin producing strains of Lactic Acid Bacteria from Dahi particularly Lactococcus spp., Lactobacillus spp., Streptococcus spp. etc. However no work has been done regarding isolation and characterization of bacteriocin producing strains of E. faecium from indigenous dahi in Pakistan. Bacteriocin producing strain of E. faecium is first time isolated from dahi in Pakistan. It has been found that the enterocin AJ01 is a stable bacteriocin produced by E. faecium AJ01. It shows good anti-bacterial activity against pathogenic bacteria. It has the potential to be used as natural preservative in food products. This information may be helpful for the biotechnologists and microbiologists for carrying out further research work on the isolation and characterization of E. faecium strains from different indigenous dairy products.

Dados detalhados do livro - Partial Characterization of Enterocin AJ01


EAN (ISBN-13): 9783639330380
ISBN (ISBN-10): 3639330382
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 2011
Editor/Editora: VDM Verlag Feb 2011

Livro na base de dados desde 2007-09-25T05:29:37+01:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-06-27T22:15:32+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 3639330382

Número ISBN - Ortografia alternativa:
3-639-33038-2, 978-3-639-33038-0
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: masud


< Para arquivar...