- 5 resultados
menor preço: € 8,56, preço mais alto: € 38,32, preço médio: € 24,36
1
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - Psilakis, Michael; Foreword by Barbara Kafka
Encomendar
no/na AbeBooks.de
CHF 19,50
(aproximadamente € 19,88)
Envio: € 24,341
EncomendarLink patrocinado
Psilakis, Michael; Foreword by Barbara Kafka:

How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - cópia assinada

2009, ISBN: 0316041211

Edição encadernada, primeira edição

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Little, Brown and Company], Jacket, A clean and pristine copy, with no signs of use. The excellent jacket is protected by a mylar Brod… mais…

NOT NEW BOOK. Custos de envio: EUR 24.34 Autumn Leaves, Allentown, PA, U.S.A. [554689] [Rating: 4 (von 5)]
2
Encomendar
no/na alibris.co.uk
CHF 37,60
(aproximadamente € 38,32)
EncomendarLink patrocinado

Psilakis, Michael; Foreword By Barbara Kafka:

How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - cópia assinada

2009, ISBN: 9780316041218

Edição encadernada, primeira edição

Hardcover, 0316041211., Fine in Fine dust jacket, [ED: 1], A clean and pristine copy, with no signs of use. The excellent jacket is protected by a mylar Brodart cover. There is an inscrip… mais…

Custos de envio:mais custos de envio Allentown, PA, Autumn Leaves
3
Encomendar
no/na AbeBooks.de
CHF 8,36
(aproximadamente € 8,56)
Envio: € 40,551
EncomendarLink patrocinado
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - cópia assinada

2009

ISBN: 0316041211

Edição encadernada

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Little, Brown and Company], Jacket, New York, 2009; signed by author on free front end paper; illustrated cloth covered boards; m… mais…

NOT NEW BOOK. Custos de envio: EUR 40.55 A Squared Books (Don Dewhirst), South Lyon, MI, U.S.A. [308795] [Rating: 5 (von 5)]
4
Encomendar
no/na AbeBooks.de
CHF 22,33
(aproximadamente € 22,87)
Envio: € 28,211
EncomendarLink patrocinado
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - cópia assinada

2009, ISBN: 0316041211

Edição encadernada

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, wie neu, [PU: Little, Brown and Company], Inscribed by author. Hardcover and dust jacket. Good binding and cover. Clean, unmarked pages. Ships daily., Books

NOT NEW BOOK. Custos de envio: EUR 28.21 Sequitur Books, Boonsboro, MD, U.S.A. [53436069] [Rating: 5 (von 5)]
5
Encomendar
no/na alibris.co.uk
CHF 31,55
(aproximadamente € 32,16)
EncomendarLink patrocinado
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - cópia assinada

2009, ISBN: 9780316041218

Edição encadernada

Hardcover, Like New, signed by author, Inscribed by author. Hardcover and dust jacket. Good binding and cover. Clean, unmarked pages. Ships daily., [PU: Little, Brown and Company]

Custos de envio:mais custos de envio Boonsboro, MD, Sequitur Books

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking

Filled with heartfelt stories from Psilakis's childhood, "How to Roast a Lamb" provides a personal and irresistible introduction to the vibrant cooking of one of today's hottest culinary stars and offers an intimate celebration of contemporary Greek cuisine.

Dados detalhados do livro - How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking


EAN (ISBN-13): 9780316041218
ISBN (ISBN-10): 0316041211
Livro de capa dura
Ano de publicação: 2009
Editor/Editora: Little, Brown and Company
288 Páginas
Peso: 1,338 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2009-02-05T11:04:15+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2024-03-29T19:52:47+00:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9780316041218

Número ISBN - Ortografia alternativa:
0-316-04121-1, 978-0-316-04121-8
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: kafka, psilaki, shapiro, binns, ellen ellen, hamilton, michael psilakis, michael brown
Título do livro: classic cooking, how roast lamb, cooking for you alone, greek cooking


Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:

Último livro semelhante:
9780316071734 How to Roast a Lamb (Michael Psilakis)


< Para arquivar...