ISBN: 9780470571194
Wayne Gisslen''s Professional Baking, long the standard for bakers learning their craft, illuminates the art and science of baking with unmatched comprehensiveness and clarity. … mais…
Indigo.ca Custos de envio:mais custos de envio Details... |
2009, ISBN: 0470571195
Hardcover, [EAN: 9780470571194], Wiley, Wiley, Book, [PU: Wiley], 2009-07-14, Wiley, 271001, Baking, 271003, Bread, 271056, Cakes, 271009, Pastry & Pies, 66, Food & Drink, 1025612, Subjec… mais…
amazon.co.uk Amazon.co.uk Neuware. Custos de envio:Europa Zone 1: GBP 5,48 pro Produkt.. Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your credit card will not be charged until we ship the item. (EUR 4.94) Details... |
2009, ISBN: 0470571195, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Custos de envio:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: John Wiley & Sons, [GR: 14570 - HC/Backen], [SW: - Cooking / Wine], Gebunden, [Ausgabe: 0005]
Buchgeier.com Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Custos de envio:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Details... |
ISBN: 9780470571194
Wayne Gisslen''s Professional Baking, long the standard for bakers learning their craft, illuminates the art and science of baking with unmatched comprehensiveness and clarity. … mais…
no/na amazon.co.uk
2009, ISBN: 0470571195
Hardcover, [EAN: 9780470571194], Wiley, Wiley, Book, [PU: Wiley], 2009-07-14, Wiley, 271001, Baking, 271003, Bread, 271056, Cakes, 271009, Pastry & Pies, 66, Food & Drink, 1025612, Subjec… mais…
2009
ISBN: 0470571195
Lieferbar binnen 4-6 Wochen Custos de envio:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: John Wiley & Sons, [GR: 14570 - HC/Backen], [SW: - Cooking / Wine], Gebunden, [Ausgabe: 0005]
Dados bibliográficos do melhor livro correspondente
Autor: | |
Título: | |
Número ISBN: |
Dados detalhados do livro - Professional Baking, Textbook and Study Guide
EAN (ISBN-13): 9780470571194
ISBN (ISBN-10): 0470571195
Livro de capa dura
Ano de publicação: 2009
Editor/Editora: John Wiley & Sons
Língua: eng/Englisch
Livro na base de dados desde 2012-08-11T08:45:55+01:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2018-08-01T06:50:23+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9780470571194
Número ISBN - Ortografia alternativa:
0-470-57119-5, 978-0-470-57119-4
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: gisslen wayne
Título do livro: baking
Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:
Último livro semelhante:
9780471417750 Professional Baking: AND Study Guide Set (Wayne Gisslen)
< Para arquivar...