2005-07-03. Good. Ships with Tracking Number! INTERNATIONAL WORLDWIDE Shipping available. May not contain Access Codes or Supplements. May be re-issue. May be ex-library. Shippin… mais…
2005-07-03. Good. Ships with Tracking Number! INTERNATIONAL WORLDWIDE Shipping available. May not contain Access Codes or Supplements. May be re-issue. May be ex-library. Shipping & Handling by region. Buy with confidence, excellent customer service!, 2005-07-03<
Biblio.co.uk
Books Express Custos de envio:mais custos de envio Details...
(*) Livro esgotado significa que o livro não está disponível em qualquer uma das plataformas associadas buscamos.
2005-07-03. Good. Ships with Tracking Number! INTERNATIONAL WORLDWIDE Shipping available. May not contain Access Codes or Supplements. May be re-issue. May be ex-library. Shippin… mais…
2005-07-03. Good. Ships with Tracking Number! INTERNATIONAL WORLDWIDE Shipping available. May not contain Access Codes or Supplements. May be re-issue. May be ex-library. Shipping & Handling by region. Buy with confidence, excellent customer service!, 2005-07-03<
Custos de envio:mais custos de envio Books Express
1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.
Dados bibliográficos do melhor livro correspondente
Chef Joseph Ciminera's book excites the reader to self activity. His easy to follow creative recipes can be easily duplicated and rewardingly enjoyed. Everyone who reads this book will obtain the power to magnify themselves as kitchen masters. The recipes in this book are an example of a wide range of possibilities for what you can do with food. The style of cuisine is New American with a European flair. The recipes in this book have been produced by a chef with a passion and a creative eye for food. A valuable guide to entertaining, Chef Joseph Ciminera's simple instructions leads you in the preparation of great meals to make you a success with your family and friends.
Dados detalhados do livro - Joseph Ciminera's New American Cooking: There Are No Rules in Cooking
EAN (ISBN-13): 9780942407792 ISBN (ISBN-10): 0942407792 Livro de capa dura Ano de publicação: 2005 Editor/Editora: FATHER & SON PUB INC 215 Páginas Peso: 0,921 kg Língua: eng/Englisch
Livro na base de dados desde 2008-01-25T15:04:49+00:00 (Lisbon) Página de detalhes modificada pela última vez em 2020-08-01T04:07:41+01:00 (Lisbon) Número ISBN/EAN: 9780942407792
Número ISBN - Ortografia alternativa: 0-942407-79-2, 978-0-942407-79-2 Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados: Título do livro: new rules, american cooking