- 5 resultados
menor preço: € 23,79, preço mais alto: € 25,99, preço médio: € 24,37
1
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - James Robinson
Encomendar
no/na BookDepository.com
€ 24,10
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
James Robinson:

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - Livro de bolso

ISBN: 9781143446917

Paperback, [PU: Nabu Press], This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant ma… mais…

  - Custos de envio:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
2
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - Robinson, James
Encomendar
no/na Averdo.com
€ 23,79
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado

Robinson, James:

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - Livro de bolso

2010, ISBN: 9781143446917

Erscheinungsdatum: 02/2010, Medium: Taschenbuch, Einband: Kartoniert / Broschiert, Titel: The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Autor: Robinson, James, Verlag: Nab… mais…

Nr. 71633115. Custos de envio:, Next Day, DE. (EUR 0.00)
3
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish als Taschenbuch von James Robinson
Encomendar
no/na Hugendubel.de
€ 23,99
Envio: € 2,951
EncomendarLink patrocinado
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish als Taschenbuch von James Robinson - Livro de bolso

ISBN: 9781143446917

in stock 1143446917 Lieferung innerhalb 1-4 Werktagen. Versandkostenfrei, wenn Buch oder Hörbuch enthalten ist, sonst 2,95 EUR. Ab 19,90 EUR versandkostenfrei. (Deutschland) Bücher > Tasc… mais…

  - No. 10586856. Custos de envio:Zzgl. Versandkosten. (EUR 2.95)
4
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish als Taschenbuch von James Robinson - Nabu Press
Encomendar
no/na eBook.de
€ 23,99
EncomendarLink patrocinado
Nabu Press:
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish als Taschenbuch von James Robinson - Livro de bolso

ISBN: 9781143446917

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish ab 23.99 EURO The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish ab 23.99 EURO Bücher > Taschenbücher > Ratgeber

  - No. 10586856. Custos de envio:Zzgl. Versandkosten., mais custos de envio
5
Encomendar
no/na Achtung-Buecher.de
€ 25,99
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Robinson, James:
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - novo libro

2010, ISBN: 1143446917

Kartoniert / Broschiert COOKING / General, mit Schutzumschlag neu, [PU:Nabu Press]

  - Custos de envio:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish

This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book.

Dados detalhados do livro - The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish


EAN (ISBN-13): 9781143446917
ISBN (ISBN-10): 1143446917
Livro de bolso
Ano de publicação: 2010
Editor/Editora: Nabu Press
172 Páginas
Peso: 0,322 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2011-09-27T23:44:19+01:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2020-01-11T11:17:14+00:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9781143446917

Número ISBN - Ortografia alternativa:
1-143-44691-7, 978-1-143-44691-7
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: robinson
Título do livro: curing smoking, meat


Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:

Último livro semelhante:
9780341939078 The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish (James Robinson)


< Para arquivar...