- 5 resultados
menor preço: € 4,91, preço mais alto: € 45,76, preço médio: € 25,72
1
Encomendar
no/na alibris.co.uk
€ 12,34
EncomendarLink patrocinado
Fine Cooking Magazine (Editor):

Fine Cooking Annual, Volume 2: a Year of Great Recipes, Tips & Techniques - encadernado, livro de bolso

2008, ISBN: 9781600850059

Hardcover, Connecting readers with great books since 1972! Used books may not include companion materials, and may have some shelf wear or limited writing. We ship orders daily and Custom… mais…

Custos de envio:mais custos de envio Carrollton, TX, HPB-Diamond
2
Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips & Techniques
Encomendar
no/na AbeBooks.de
€ 4,91
Envio: € 70,051
EncomendarLink patrocinado
Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips & Techniques - encadernado, livro de bolso

2008, ISBN: 1600850057

[EAN: 9781600850059], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Taunton Press], HPB, Connecting readers with great books since 1972! Used books may not include companion materials, and may have some… mais…

NOT NEW BOOK. Custos de envio: EUR 70.05 Half Price Books Inc., Dallas, TX, U.S.A. [65444892] [Rating: 5 (von 5)]
3
Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips Techniques - Fine Cooking Magazine
Encomendar
no/na AbeBooks.de
€ 21,09
Envio: € 28,951
EncomendarLink patrocinado
Fine Cooking Magazine:
Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips Techniques - encadernado, livro de bolso

2008

ISBN: 1600850057

[EAN: 9781600850059], Neubuch, [PU: Taunton Press], Books

NEW BOOK. Custos de envio: EUR 28.95 LibraryMercantile, Humble, TX, U.S.A. [83424665] [Rating: 5 (von 5)]
4
Encomendar
no/na AbeBooks.de
€ 44,50
Envio: € 28,491
EncomendarLink patrocinado
Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips Techniques - encadernado, livro de bolso

2008, ISBN: 1600850057

[EAN: 9781600850059], Neubuch, [PU: Taunton Press], Books

NEW BOOK. Custos de envio: EUR 28.49 Front Cover Books, Denver, CO, U.S.A. [83701600] [Rating: 5 (von 5)]
5
Encomendar
no/na AbeBooks.de
€ 45,76
Envio: € 45,771
EncomendarLink patrocinado
Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips Techniques - encadernado, livro de bolso

2008, ISBN: 1600850057

[EAN: 9781600850059], Neubuch, [PU: Taunton Press], Books

NEW BOOK. Custos de envio: EUR 45.77 Books of the Smoky Mountains, Pflugerville, TX, U.S.A. [83070900] [Rating: 5 (von 5)]

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
Fine Cooking Annual Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips & Techniques

Features dishes including: appetisers, soups, sandwiches, pastas, a variety of main courses, side dishes and a myriad of desserts. Illustrated with over 300 full-colour photographs of every dish, this book includes kitchen how-to technique sequences.

Dados detalhados do livro - Fine Cooking Annual Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips & Techniques


EAN (ISBN-13): 9781600850059
ISBN (ISBN-10): 1600850057
Livro de capa dura
Ano de publicação: 2008
Editor/Editora: Taunton
377 Páginas
Peso: 1,733 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2007-11-20T14:41:30+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-06-08T15:42:30+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9781600850059

Número ISBN - Ortografia alternativa:
1-60085-005-7, 978-1-60085-005-9
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: hoenig
Título do livro: fine cooking annual year great recipes tips techniques


Outros livros adicionais, que poderiam ser muito similares com este livro:

Último livro semelhante:
9781600850431 Fine Cooking Annual, Volume 3: A Year of Great Recipes, Tips & Techniques (Fine Cooking Editors (Editor))


< Para arquivar...