- 5 resultados
menor preço: € 9,24, preço mais alto: € 17,59, preço médio: € 13,91
1
Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - Susan Mahnke Peery, Charles G. Reavis
Encomendar
no/na BarnesandNoble.com
$ 10,49
(aproximadamente € 9,24)
EncomendarLink patrocinado
Susan Mahnke Peery, Charles G. Reavis:

Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - livro usado

ISBN: 9781603424516

HOME SAUSAGE MAKING is the classic in the field. Now completely revised and updated to comply with current USDA safety standards, this new edition features 150 recipes. Included in the li… mais…

  - MPN: , SKU 9781603424516 Custos de envio:zzgl. Versandkosten, mais custos de envio
2
Encomendar
no/na hive.co.uk
£ 11,47
(aproximadamente € 15,85)
EncomendarLink patrocinado

Storey Publishing LLC:

Home Sausage Making - novo libro

2002, ISBN: 9781603424516

HOME SAUSAGE MAKING is the classic in the field. Now completely revised and updated to comply with current USDA safety standards, this new edition features 150 recipes. Included in the li… mais…

  - MPN: , SKU 18100029 Custos de envio:zzgl. Versandkosten, mais custos de envio
3
Home Sausage Making, How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - Charles G. Reavis, Susan Mahnke Peery
Encomendar
no/na bol.com
€ 15,23
EncomendarLink patrocinado
Charles G. Reavis, Susan Mahnke Peery:
Home Sausage Making, How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - novo libro

2002

ISBN: 9781603424516

This comprehensive guide to making everything from Vienna Sausage to Spanish-Style Chorizo shows you how easy it is to make homemade sausages. With simple instructions for more than 100 r… mais…

  - Nieuw, Direct beschikbaar Custos de envio:Direct beschikbaar, mais custos de envio bol.com
4
Encomendar
no/na hive.co.uk
£ 10,04
(aproximadamente € 11,66)
EncomendarLink patrocinado
Scott Charles:
Home Sausage Making : How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - novo libro

ISBN: 9781603424516

Add just the right amount of sweet, spice, and smoke to your life with mouthwatering sausages made in your own kitchen with this handy guide. ; EPUB; Food & Drink > Cookery by ingredient,… mais…

No. 9781603424516. Custos de envio:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten., mais custos de envio
5
Encomendar
no/na lehmanns.de
€ 17,59
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Susan Mahnke Peery:
Home Sausage Making - primeira edição

2002, ISBN: 9781603424516

How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home, [ED: 1], Auflage, eBook Download (EPUB), eBooks, [PU: Storey Publishing, LLC]

  - Custos de envio:Download sofort lieferbar, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro

Dados detalhados do livro - Home Sausage Making


EAN (ISBN-13): 9781603424516
Ano de publicação: 2002
Editor/Editora: Storey Books

Livro na base de dados desde 2009-11-07T19:57:04+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-10-29T08:14:48+00:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9781603424516

Número ISBN - Ortografia alternativa:
978-1-60342-451-6
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: peery, mahnke, charles scott
Título do livro: making home


< Para arquivar...