- 5 resultados
menor preço: € 26,09, preço mais alto: € 120,06, preço médio: € 73,33
1
Encomendar
no/na alibris.com
$ 73,89
(aproximadamente € 67,11)
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Rabisha, William:

The Whole Body of Cookery Dissected (1682) - Livro de bolso

2003, ISBN: 9781903018118

Trade paperback, Fine., Trade paperback (US). Glued binding. 389 p. Contains: Illustrations. In Stock. 100% Money Back Guarantee. Brand New, Perfect Condition, allow 4-14 business days fo… mais…

Custos de envio: EUR 0.00 Columbia, MD, GreatBookPrices
2
The Whole Body of Cookery Dissected - Rabisha, William
Encomendar
no/na amazon.co.uk
£ 99,14
(aproximadamente € 115,87)
Envio: € 5,611
EncomendarLink patrocinado

Rabisha, William:

The Whole Body of Cookery Dissected - Livro de bolso

2003, ISBN: 9781903018118

Prospect Books, Paperback, Auflage: facsimile of 1682 ed, 325 Seiten, Publiziert: 2003-03-12T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: Illustrations, 0.64 kg, Books Global Store, Sp… mais…

Sammlerstück. Custos de envio:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.61)
3
The Whole Body of Cookery Dissected (1682) - Rabisha, William
Encomendar
no/na amazon.com
$ 28,72
(aproximadamente € 26,09)
Envio: € 3,621
EncomendarLink patrocinado
Rabisha, William:
The Whole Body of Cookery Dissected (1682) - Livro de bolso

2003

ISBN: 9781903018118

Prospect Books, Paperback, Auflage: Illustrated, 389 Seiten, Publiziert: 2003-03-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: Illustrations, 0.64 kg, Verkaufsrang: 5635088, History,… mais…

Custos de envio:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.62)
4
Encomendar
no/na alibris.com
$ 132,19
(aproximadamente € 120,06)
Envio: € 0,001
EncomendarLink patrocinado
Rabisha, William:
The Whole Body of Cookery Dissected (1682) - Livro de bolso

2003, ISBN: 9781903018118

Paperback, New book, Size: 8x5x1; New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!, [PU: Prospect Books]

Custos de envio: EUR 0.00 North Las Vegas, NV, GridFreed
5
The Whole Body of Cookery Dissected - William Rabisha
Encomendar
no/na AbeBooks.com
$ 41,32
(aproximadamente € 37,53)
Envio: € 3,991
EncomendarLink patrocinado
William Rabisha:
The Whole Body of Cookery Dissected - Livro de bolso

2003, ISBN: 1903018110

[EAN: 9781903018118], New book, [PU: Prospect Books], pp. 325, Books

NEW BOOK. Custos de envio: EUR 3.99 Books Puddle, New York, NY, U.S.A. [70780988] [Rating: 4 (of 5)]

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
The Whole Body of Cookery Dissected

The Whole Body of Cookery Dissected went through five editions in the twenty years after its first publication and this current volume is a facsimile of the 1682 printing. The text is a remarkable statement of the art of cookery as it was in the 1660, and proved surprisingly influential over a very long period. The modern cook will find plenty to amuse, from making a broth or pottage called skink, to a trotter pie, a quince cream, a lamphrey eel pie, or how to fry primrose leaves with eggs.

Dados detalhados do livro - The Whole Body of Cookery Dissected


EAN (ISBN-13): 9781903018118
ISBN (ISBN-10): 1903018110
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 2003
Editor/Editora: Prospect Books
389 Páginas
Peso: 0,644 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2007-04-16T09:14:55+01:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-07-31T02:54:57+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9781903018118

Número ISBN - Ortografia alternativa:
1-903018-11-0, 978-1-903018-11-8
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Título do livro: vespa, whole body, 1661, cookery


< Para arquivar...