- 5 resultados
menor preço: € 18,00, preço mais alto: € 74,56, preço médio: € 38,51
1
Encomendar
no/na alibris.co.uk
€ 74,56
EncomendarLink patrocinado
Nottingham Pg Conference (Compiled by):

Food & Drink in Archaeology 1 - Livro de bolso

2008, ISBN: 9781903018606

Trade paperback, Fine., Trade paperback (US). Glued binding. 173 p. Contains: Illustrations, black & white, Figures. Food & Drink in Archaeology, 1. In Stock. 100% Money Back Guarantee. B… mais…

Custos de envio:mais custos de envio Columbia, MD, GreatBookPrices
2
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 33,02
(aproximadamente € 30,39)
Envio: € 12,001
EncomendarLink patrocinado

Baker, Sera (Editor)/ Allen, Martyn (Editor)/ Middle, Sarah (Editor)/ Poole, Kristopher (Editor):

Food and Drink in Archaeology I: University of Nottingham Postgraduate Conference 2007 - Livro de bolso

2007, ISBN: 9781903018606

Prospect Books, 2009. Paperback. New. 173 pages. 9.50x6.75x0.75 inches., Prospect Books, 2009, 6

Custos de envio: EUR 12.00 Revaluation Books
3
Encomendar
no/na alibris.co.uk
€ 34,21
EncomendarLink patrocinado
Baker, Sera (Editor)/ Allen, Martyn (Editor)/ Middle, Sarah (Editor)/ Poole, Kristopher (Editor):
Food and Drink in Archaeology I: University of Nottingham Postgraduate Conference 2007 - Livro de bolso

2009

ISBN: 9781903018606

Softcover, 173 pages. 9.50x6.75x0.75 inches., Nouveau livre, [PU: Prospect Books]

Custos de envio:mais custos de envio Exeter, DEVON, Revaluation Books
4
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 19,56
(aproximadamente € 18,00)
Envio: € 23,991
EncomendarLink patrocinado
FOOD AND DRINK IN ARCHAEOLOGY I. UNIVERSITY OF NOTTINGHAM POST GRADUATE CONFERENCE 2007 - Livro de bolso

2007, ISBN: 9781903018606

PROSPECT BOOKS, 2008. SOFT COVERS. Very Good/No D/W. 173 Pages. NEW BOOK WITH SLIGHT MARK ON EDGE OF BLOCK, PROSPECT BOOKS, 2008, 3

Custos de envio: EUR 23.99 ANITABOOKS
5
Encomendar
no/na Biblio.co.uk
$ 38,45
(aproximadamente € 35,38)
Envio: € 11,941
EncomendarLink patrocinado
Naomi Sykes:
Food and Drink in Archaeology I: University of Nottingham Postgraduate Conference 2007 - Livro de bolso

2007, ISBN: 9781903018606

Paperback / softback. New., 6

Custos de envio: EUR 11.94 The Saint Bookstore

1Como algumas plataformas não transmitem condições de envio e estas podem depender do país de entrega, do preço de compra, do peso e tamanho do artigo, de uma possível adesão à plataforma, de uma entrega directa pela plataforma ou através de um terceiro fornecedor (Marketplace), etc., é possível que os custos de envio indicados pelo eurolivro não correspondam aos da plataforma ofertante.

Dados bibliográficos do melhor livro correspondente

Pormenores referentes ao livro
Food & Drink in Archaeology 1: University of Nottingham Postgraduate Conference 2007 (Food and Drink in Archaeology, Band 1)

More than 20 researchers write on topics including hunting in Roman Britain; how food reached the Roman frontier; what was sold in the grocery shops of Roman Pompeii and Ostia; the use of stimulants in ancient societies; feasting in Mycenae and the Aegean; food storage and production in Norse Greenland and 17th century Iceland; and what they ate in early medieval Ireland and late medieval London. While the importance of nutrition for survival has long been recognised, increasing emphasis is being put on the cultural significance of the production, distribution and consumption of foodstuffs throughout all archaeological periods.

Dados detalhados do livro - Food & Drink in Archaeology 1: University of Nottingham Postgraduate Conference 2007 (Food and Drink in Archaeology, Band 1)


EAN (ISBN-13): 9781903018606
ISBN (ISBN-10): 1903018609
Livro de capa dura
Livro de bolso
Ano de publicação: 2008
Editor/Editora: Prospect Books
173 Páginas
Peso: 0,454 kg
Língua: eng/Englisch

Livro na base de dados desde 2009-01-29T14:19:34+00:00 (Lisbon)
Página de detalhes modificada pela última vez em 2023-08-20T16:55:19+01:00 (Lisbon)
Número ISBN/EAN: 9781903018606

Número ISBN - Ortografia alternativa:
1-903018-60-9, 978-1-903018-60-6
Ortografia alternativa e termos de pesquisa relacionados:
Autor do livro: martyn, sera, newton, sykes, essen trinken
Título do livro: food and drink archaeology, food and drinks, university nottingham


< Para arquivar...